0031 514 541 467+31633435324info@turfskip.com

Schipperstraining / SSH-dagcursus

Met onze jachten kunt u zonder vaarbewijs varen. Vaak is dit voor beginners, na een korte instructie geen enkel probleem. Onze ervaring is echter dat diegene die geen of weinig ervaring hebben het heel inspannend vinden om te manoeuvreren voor bruggen en in smalle havens. Daarom hebben wij samen met Schippersstarthulp (SSH) een concept voor een twee- en een drie uur durende manoeuvreercursus ontwikkeld, die u direct bij afvaart kunt volgen.

U oefent 2, 3 of 4 uren met een ervaren SSH-instructeur. Wanneer u de gehele dag wilt oefenen is dit ook mogelijk. Zo leert u uw gehuurde schip beheersen in verschillende situaties. Vanzelfsprekend worden er ook aanlegmanoeuvres met de bemanning geoefend. Wij denken dat deze service leidt tot een nog meer ontspannende vaarvakantie. 

Kapitein worden met Schippers Start Hulp

Bent u een schipper die op motorkruisers totaal geen vaarervaring heeft, dan biedt Schippers Start Hulp (SSH) u de mogelijkheid, om in het waterrijke Friesland, het door u gehuurde jacht van Yachtcharter “Turfskip” in één of anderhalve dag optimaal te leren beheersen.

U wordt dan op uw eerste vakantiedag(en) aan boord begeleid door één van onze ervaren SSH-instructeurs, die dan samen met u en uw bemanning door één van de mooiste delen van het Friese merengebied vaart. Onderweg wordt er intensief geoefend in het besturen, aanleggen, afmeren van het schip als ook in het passeren van bruggen, enz.

Voor ongestoord vakantieplezier en voor de veiligheid van alle bemanningsleden is het niet voldoende met het schip vertrouwd te zijn, ook de kennis van een aantal belangrijke regels op het water is hiervoor onontbeerlijk.

SSH-Boating: http://ssh-boating.com/nl/skipper-crew-coaching/drie-trainingsprogrammas

Ons advies:

Turbo vaarcursus (2 uren)
geschikt voor gasten die al enige ervaring hebben en deze willen opfrissen. € 110,00 (wordt gegeven direct bij afvaart)

Turbo vaarcursus (3 of 4 uren)
geschikt voor beginners en gasten die weinig ervaring hebben. € 145,00 (wordt gegeven direct bij afvaart) 

Skipper & crew coaching (4 uren)
geschikt voor beginners, uitvoerige theorie/praktijkcursus. € 175,00 (wordt gegeven direct bij afvaart)

Voor elk bijkomend uur vaartraining wordt € 35,00 berekend 

Skipper & crew coaching van 1 dag (6 uren) : € 240,00 (= elke dag mogelijk)

Skipper & crew coaching van 1 1/2 dag (8 uren) : € 275,00 (vertrekdag en dag erna)

LET OP: De reservering dient uiterlijk 3 weken voor vertrekdatum te worden besproken.

Miranda Kamphuis,

Vorig jaar september met onze bus 3 nachten gelogeerd. Schone sanitair en mooie plekken. Verzorgd en met liefde bij gehouden. Gastvrij en fijne ongedwongen sfeer. Ik geef liever 1 ster zodat deze parel verborgen blijft. Maar dat zou niet eerlijk zijn. Aanrader dus !

jeroen iedema,

Prachtige sloep gehuurd en leuke route gevaren. Een heerlijke dag gehad. Een piepklein topje voor de mevrouw die 's ochtends ons uitleg gaf....probeer eens een glimlach...kost niets en doet veel.

Gerrit Wensink,

Wij hebben erg genoten hier en de honden hadden het hier ook naar hun zin . Mooie uitlaatplek over de dijk daar konden ze heerlijk rennen. We komen hier graag nog eens terug.

Micha Wissink,

Keurige boot. Top service. En dankzij deze nette boot een top vakantie gehad. Dank jullie wel #turfskip. Tot volgend jaar.

Bjorn Hofstede,

We hadden onze tent verkocht! ja wat nu tuurlijk turfskip bellen en ja deze hadden de pollux liggen. Als gezin van 2 volwassenen en 2 Kids van 7 en 1,5 jaar hebben we van 1 aug tot 5 aug deze boot gehuurd. Bij aankomst werden we vriendelijk geholpen door de eigenaar die ons de boot volledig uitlegde. Daarna zijn we vertrokken wat een super ervaring. De pollux was van alle gemakken voorzien. Bij terugkomst werden we weer netjes ontvangen. We zijn zeer tevreden en komen graag terug. Bij dit mooie familie bedrijf

Geen producten in je winkelmand.